Nieuws

Actueel bij Kantoor Vandewoude

Kantoor gesloten op 17 februari

Naar aanleiding van de migratie met Crelan zal het loket op volgende dagen gesloten zijn:

  • Donderdagmiddag 6 juni
  • Vrijdag 7 juni
  • Zaterdag 8 juni

Ook op maandag 10 juni zal het loket gesloten zijn.

Tijdelijk eenrichtingsverkeer in de Kaaskerkestraat

Beste klanten,

Vanaf 25/10/2023 is er tijdelijk eenrichtingsverkeer in de Kaaskerkestraat. Indien u vanaf het kantoor terug richting centrum Diksmuide moet, zal u de omleidingsweg moeten nemen via de Dodengangstraat (overkant restaurant Lettenburg) en de Ijzerdijk.

Klik hier voor een plannetje van de omleiding. 

Verkeershinder vanaf 17/10/2022

Beste klanten,

Vanaf 17/10/2022 is er verkeershinder in de Kaaskerkestraat. Indien u vanuit de richting van Pervijze naar het kantoor wenst te komen, zal u de omleidingsweg moeten nemen via de Dodengangstraat (overkant restaurant Lettenburg) en de Ijzerdijk.

Klik hier voor een plannetje van de omleiding. 

Openingsuren tijdens de eindejaarsperiode

Tijdens de eindejaarsperiode zal het kantoor op volgende dagen gesloten zijn:

- Vrijdag 25 december 2020
- Zaterdag 26 december 2020
- Vrijdag 1 januari 2021
- Zaterdag 2 januari 2021

Op deze dagen kunt u wel terecht aan ons bankautomaat.
Op de andere dagen gelden de normale openingsuren.

!! Opgelet: Wij dienen nog steeds met gesloten deuren te werken. Vergeet dus niet om een afspraak te maken indien u wenst langs te komen op kantoor.

Wij wensen u en uw familie een voorspoedig 2021 toe!

 

Wijziging in de openingsuren

Beste klanten,

Wij voeren een kleine wijziging door in onze openinguren.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond zal het kantoor open zijn van 16u tot 18u i.p.v. 17u30 tot 19u.

Dank voor uw begrip.

Wij zijn verhuisd!

Vanaf maandag 3 februari kunt u voor uw persoonlijk advies terecht in ons nieuw kantoor aan de Kaaskerkestraat 60 te Diksmuide. 
 

 

 

Zijn u en uw syndicus al ingeschreven in de Kruispuntbank?

Ontdek de voordelen ervan voor uw Vereniging van mede-eigenaars

Uw Vereniging van mede-eigenaars (VME) is een onderneming net zoals alle andere. Ze moet dus ingeschreven worden in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO). Uw syndicus ook, zelfs als hij een mede-eigenaar is.

Belangrijk: ten laatste op 31 maart 2018 dienen de gegevens van uw syndicus in het KBO gelinkt te zijn aan uw Vereniging.

Opgelet! Valse telefoonoproepen in naam van AXA Bank

Beste klanten, momenteel worden er via een anoniem nummer in naam van AXA Bank telefoonoproepen gedaan ivm een nieuwe kaartlezer. Graag willen we u vragen hier NIET op in te gaan! Het is VALS. Dit zijn pogingen om uw bankgegevens los te krijgen om er daarna mee te fraude te plegen!

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

In het kader van de ‘Veertiendaagse van de Veiligheid’ geven we extra aandacht aan inbraakpreventie.

Uit analyse blijkt dat de meeste inbraken gebeuren tijdens de donkere maanden van oktober tot maart – met een piek in december en januari – waarin het voor inbrekers heel wat makkelijker wordt om te zien wie wel of niet thuis is. Het gebeurt vooral in de vooravond wanneer u nog niet thuis bent van uw werk of nog snel boodschappen doet. Het is ook de periode waarin buren minder buitenshuis komen en er dus minder sociale controle op straat is.

Op het ‘boodschappenlijstje’ van dieven staan juwelen, horloges, geld en multimedia nog steeds als belangrijke ‘aankopen’.

Mits het nemen van enkele eenvoudige maatregelen, kunnen al heel wat problemen vermeden worden.

Wij sommen graag enkele preventietips voor u op:

1. Doe uw deuren op slot! Wist u dat een bankkaart volstaat om een deur te openen die niet is vergrendeld? Dat inbrekers kunnen binnendringen langs een velux of een geopend klapraam, zelfs op de tweede verdieping? Denk er ook aan om het tuinhuis goed af te sluiten en nooit een ladder of ander gereedschap te laten rondslingeren dat de inbraak kan vergemakkelijken.

2. Installeer sloten en een alarm. Een combinatie van deze twee systemen biedt een efficiënte bescherming.

3. Vermijd dat uw afwezigheid duidelijk is! Plaats bijvoorbeeld een timer op de verlichting en/of uw radio om uw aanwezigheid te veinzen. Verwittig uw buren bij vertrek en vraag hen om de rolluiken te bedienen.

4. Ga na wie er aanbelt! Een uniform kan ook vals zijn, dus wees waakzaam.

Met de gezellige (maar donkere) wintermaanden voor de deur is dit het ideale moment om een goede brand- en diefstalverzekering af te sluiten.

Kom gerust langs bij ons kantoor voor meer informatie.

Dela Uitvaartzorgplan
Dela Uitvaartzorgplan

Dela Uitvaartzorgplan

Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten en de zorgen wel.

Een uitvaart kost vandaag tussen de 3.000 en 5.000 euro. Dat is een bedrag dat de meeste mensen niet zomaar onmiddellijk kunnen neerleggen. Daarom is het verstandig om vandaag al eens stil te staan bij uw afscheid. Ook al ligt dat nog jaren of zelfs decennia van u verwijderd.

Bespaar uw familie financiële en praktische zorgen: vraag bij ons op kantoor vrijblijvend meer informatie over een Dela Uitvaartzorgplan.